Ντεμπούτο στην Ελληνική δισκογραφία για την Ηλέκτρα Γανωτή με το τραγούδι "Μια χούφτα χώμα"

Ντεμπούτο στην Ελληνική δισκογραφία για την Ηλέκτρα Γανωτή με το τραγούδι "Μια χούφτα χώμα"

Η Ηλέκτρα Γανωτή εντυπωσιάζει με τις φωνητικές τις ικανότητες. Αρκεί μία επίσκεψη στα Social Media και στα ψηφιακά κανάλια που διαθέτει, για να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για μία απόλυτα ολοκληρωμένη τραγουδίστρια. Πριν από λίγες ημέρες η καλλιτέχνιδα, μαζί με τον σύζυγό της και συνεργάτη της, Παναγιώτη Πασχάλη, βρέθηκε στα γραφεία του Ομίλου Εταιρειών MC Kopelouzos και συγκεκριμένα στην δισκογραφική εταιρεία, Aspect4music, για να υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο στην Ελληνική δισκογραφία για την κυκλοφορία του τραγουδιού "Μια χούφτα χώμα". Tη μουσική υπογράφει η Ηλέκτρα Γανωτή και τους στίχους ο Παναγιώτης Πασχάλης και η ίδια η τραγουδίστρια. Την ενορχήστρωση ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία ο μαέστρος και μετρ των επιτυχιών, Αλέξανδρος Ψωμόπουλος.

Elektra
Στη φωτό, ο CEO της Aspect4music, κ. Χρήστος Κοπελούζος και η εξαιρετική τραγουδίστρια Ηλέκτρα Γανωτή, υπογράφουν το συμβόλαιο για το ντεμπούτο της στην Ελληνική δισκογραφία.

Η κυκλοφορία του single αναμένεται σύντομα, ενώ από τις πληροφορίες που αντλήσαμε, η Ηλέκτρα πρόκειται, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κυκλοφορήσει και νέα τραγούδια αφού όπως η ίδια λέει, η μουσική και το τραγούδι είναι κάτι που αγαπάει πολύ.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.