Ο Βίγκο Μόρτενσεν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Βίγκο Μόρτενσεν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Θα μπορούσαμε να δούμε τον Άραγκορν να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη; Ο Βίγκο Μόρτενσεν, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναλάβει τον εμβληματικό του ρόλο στην επερχόμενη ταινία "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το Κυνήγι του Gollum".

cvbn.jpg

Σε συνέντευξή του στο GQ Magazine, ο Μόρτενσεν δήλωσε ο Μόρτενσεν δήλωσε τα εξής: 

"Σίγουρα (θα επέστρεφα). Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η ιστορία, δεν την έχω ακουστά. Ίσως κάποια στιγμή μάθω γι' αυτήν. Μου αρέσει να υποδύομαι αυτόν τον χαρακτήρα. Έμαθα πολλά παίζοντας τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Μου άρεσε πολύ. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος γι' αυτό από την άποψη, ξέρετε, της ηλικίας που είμαι τώρα και ούτω καθεξής. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος για τον χαρακτήρα. Θα ήταν ανόητο να το κάνω αλλιώς".

Lord Of The Rings movie is in the works titled The Hunt For Gollum which  will see Andy Serkis return to both star and direct | Daily Mail Online

Η νέα ταινία, prequel του "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα της τριλογίας και επικεντρώνεται στην αναζήτηση του Gollum από τον Άραγκορν. Ο Πίτερ Τζάκσον, ο οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία, έχει δηλώσει ότι η ταινία θα "εξερευνήσει την προϊστορία του Gollum και θα εμβαθύνει σε εκείνα τα κομμάτια της διαδρομής του που δεν είχαμε χρόνο να καλύψουμε στις προηγούμενες ταινίες".

The Lord Of The Rings: The Hunt For Gollum - Confirmation & Everything We  Know

Ο Andy Serkis θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα υποδυθεί και τον Gollum. Το "Lord of the Rings: The Hunt For Gollum" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2026. Μένει να δούμε αν ο Μόρτενσεν θα επιστρέψει τελικά στον ρόλο του Άραγκορν.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.