Μιλτιάδης Μαρινάκης | Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη που πανηγύρισε το κύπελλο με τον πατέρα του

Μιλτιάδης Μαρινάκης | Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη που πανηγύρισε το κύπελλο με τον πατέρα του

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, όνομα βαρύ σαν ιστορία, δεν είναι απλά ο γιος του πανίσχυρου εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στα 25 του χρόνια, έχει χαράξει ήδη τη δική του πορεία, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του σε επιχειρήσεις και ποδόσφαιρο, φέρνοντας όμως και μια νέα φλόγα και δυναμισμό.

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος κούκλος γιος του Βαγγέλη  Μαρινάκη που πανηγύρισε το κύπελλο με τον πατέρα του

χθες, πανηγύρισε έξαλλα, αγκαλιά με τον πατέρα του και το τρόπαιο του Conference League, την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί  της Άρσεναλ - [pic] | Zappit

Ποιος είναι όμως ο Μιλτιάδης Μαρινάκης; Γεννημένος και μεγαλωμένος μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο επιτυχίες και αίγλη, φοίτησε στο Κολλέγιο Ψυχικού και συνέχισε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί, απέκτησε όχι μόνο γνώσεις, αλλά και πολύτιμες εμπειρίες, προετοιμάζοντας το έδαφος για το μέλλον.

iuy.jpg

Από νωρίς, φάνηκε η κλίση του προς τις επιχειρήσεις. Το 2021, ίδρυσε τη δική του εταιρεία, την "Shopflix", βάζοντας το δικό του λιθαράκι στον οικογενειακό όμιλο. Παράλληλα, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον ώθησε να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, την αγγλική ομάδα που απέκτησε ο πατέρας του.

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.