Γιώργος Λιάγκας για Ολυμπιακό | “Έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά - Βίντεομου”

ΟΓιώργος Λιάγκας, φανερός λάτρης του Ολυμπιακού, δεν έκρυψε την συγκίνησή του στον αέρα του "Πρωινού". Με κόκκινο κασκόλ στο κεφάλι και δάκρυα στα μάτια, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τα συναισθήματά του μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του.

«Το έζησα και αυτό. Εγώ ήμουν Ολυμπιακός από μικρός. Πήγαινα από πιτσιρικάς όταν είχαμε έδρα το ΟΑΚΑ. Πήγαινα παράνομα σε θέσεις που είχαν βγάλει τα καθίσματα. Με χιόνια με κρύο, μόνος μου, δεν έχανα ματς. Ήμουν ο οπαδός που όταν έχανε ο Ολυμπιακός στεναχωριόμουν και ήθελα πάντα να χάνουν οι ελληνικές ομάδες. Αυτό που έζησα χθες με τα παιδιά μου… που έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου. Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός είναι μοναδικά. Το λέω και ανατριχιάζω», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πήγα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση και την αδρεναλίνη. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Αυτό το χθεσινό… Πραγματικά αφήστε τα καφριλίκια και τα οπαδικά. Στο ποδόσφαιρο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι αλήθειες. Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Γράφτηκε ιστορία για την Ελλάδα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.