Σκέψεις νυκτός … ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΒΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

Σκέψεις νυκτός … ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΒΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

Η αλλαγή στην ζωή μας μπορεί να μας πονέσει, αλλά δεν θα πονέσει τόσο, εάν μείνουμε εκεί που δεν ανήκουμε. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σκέψεις για την πορεία που έχουν πάρει στην ζωή τους.

Σκέφτονται, εάν ήταν σωστή επιλογή ή όχι. Αναρωτιούνται συνέχεια ποιον δρόμο να πάρουν. Πως να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στην ζωή τους. Αλλά σπάνια, θα αναρωτηθούν ΓΙΑΤΙ να πάρουν αυτόν τον δρόμο. Είναι συνέχεια φυλακισμένοι στο μυαλό τους με αυτές τις σκέψεις, αντί να ακούσουν την καρδιά τους τι επιθυμεί. Τι πραγματικά θέλει. Πολλές φορές παίρνουν βιαστικές αποφάσεις επειδή φοβούνται μην μείνουν μόνοι.

Αυτό όμως που πρέπει πάντα να σκεφτούμε είναι το ΓΙΑΤΙ.

Γιατί, πρέπει να πάρω αυτόν τον δρόμο;

Ακόμα ίσως, και γιατί να αφήσω πίσω κάποιον άλλον δρόμο;

Γιατί να έχω αυτόν τον άνθρωπο στο πλευρό μου;

worried businessman with many work questions unanswered

Εάν λοιπόν μπορέσεις να απαντήσεις σε αυτά τα ΓΙΑΤΙ, τότε, θα έχεις αποφύγει πολλά δυσάρεστα στο μέλλον. Θα έχεις ακολουθήσει την καρδιά σου. Θα ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά εσύ θέλεις.

Εάν θέλεις νέες καταστάσεις στην ζωή σου, τότε θα πρέπει να αφήσεις πίσω όλες τις παλιές.

Για παράδειγμα εάν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση τότε θα πρέπει να τελειώσεις την παλιά.

Έτσι ακριβώς είναι και στις ζωές μας. Εάν θέλεις να ακολουθήσεις έναν νέο δρόμο στην ζωή σου, που θέλει πραγματικά η καρδιά σου, και ξέρεις το ΓΙΑΤΙ, τότε θα πρέπει να αφήσεις όλα τα άλλα πίσω, που δεν σου κάνουν πλέον καλό.  Θα πρέπει να απελευθερωθείς από όλα τα παλιά. Θα πρέπει να αφήσεις αυτά που σε κρατάνε στο παρελθόν. Εάν πιστεύεις, ότι έκανες λάθος επιλογές ανθρώπων που έχασες τον χρόνο σου μαζί τους, τότε άστους όλους πίσω και συμφιλιώσου με το παρελθόν. Γιατί αυτός ήταν ο δρόμος που σε έφερε εδώ που είσαι τώρα. Δεν έχει πλέον ουσία να καταναλώνεις ενέργεια για το παρελθόν. Απλά δέξου τα όλα, ως ένα μάθημα, προς το καλύτερο για σένα. Δέξου ότι τώρα πας ένα βήμα μπροστά, αφού ξέρεις πλέον αυτό που πραγματικά θέλεις.

Το νέο κεφάλαιο στην ζωή σου μπορείς να το γράψεις μόνο όταν είσαι απελευθερωμένος από τα παλιά. Όταν έχεις όλη την ενέργεια για το νέο κεφάλαιο. Τότε θα ξέρεις ποιος πραγματικά είσαι.

Τότε όλα θα αρχίσουν να κουμπώνουν στην νέα πορεία της ζωής σου.  Ξεκίνα λοιπόν να μιλάς θετικά με εσένα. Όσο λοιπόν θα μιλάς με αισιοδοξία, στον εαυτό σου και δεν θα τον κατηγορείς, θα ανοίξουν τα φτερά σου, για όλα τα καινούρια που θα έρθουν. Αφού ξέρεις ότι εσύ, είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής σου. Θα πρέπει πρώτα εσύ να αγαπήσεις τον εαυτό σου, για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι.

Να ξέρεις ότι το παρελθόν, δεν μπορείς να το αλλάξεις. αλλά μπορείς να αλλάξεις το τώρα. Έτσι θα αλλάξεις και το μέλλον σου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.