Ένταση στο 1ο Λύκειο Βόλου | Εργολάβος με κομπρεσέρ τρέλανε μαθητές και γονείς κατά τη διάρκεια των πανελληνίων - Βίντεο

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Παρασκευή στο 1ο Λύκειο Βόλου, κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων, όπου εργολάβος, αγνοώντας τις εξετάσεις που λαμβάνουν χώρα, άρχισε εργασίες με κομπρεσέρ προκαλώντας έντονη αναστάτωση. Γονείς, αγανακτισμένοι από τον θόρυβο που επηρέαζε την ψυχολογία των παιδιών τους σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας κ. Σαβελίδη, ο θόρυβος πιθανότατα δεν έφτανε στις αίθουσες, ωστόσο οι γονείς, δικαιολογημένα, ήταν έξαλλοι. "Δεν θα τρελάνει κανείς τα παιδιά μας", φώναζαν.

Η ένταση κλιμακώθηκε, με την πρόεδρο του εξεταστικού κέντρου να παρεμβαίνει άμεσα και να απομακρύνει προσωρινά το συνεργείο. Δυστυχώς, όμως, οι εργασίες επαναλήφθηκαν λίγο αργότερα, αγνοώντας τις έντονες διαμαρτυρίες.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο δήμος, οι οποίοι τόνισαν πως ο εργολάβος είχε άδεια και δεν μπορούσαν να διακόψουν τις εργασίες. Ο κ. Σαβελίδης, επικοινώνησε με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Ντιζέ, δηλώνοντας την πρόθεσή του να υποβάλλει μήνυση κατά του εργολάβου, πράξη που οδήγησε στην άμεση διακοπή των εργασιών.

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.