Δάκρυα χαράς για την Ναταλία Ρίζου - Ο υιός της, Άγγελος, εντυπωσιάσε με τις επιδόσεις του στις Πανελλήνιες

Δάκρυα χαράς για την Ναταλία Ρίζου - Ο υιός της, Άγγελος, εντυπωσιάσε με τις επιδόσεις του στις Πανελλήνιες

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η παγκοσμίως βραβευμένη (78 παγκόσμια βραβεία παρακαλώ) φωτογράφος Ναταλία Ρίζου. Ο λόγος είναι ότι ο υιός της, Άγγελος Ρίζος, εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στις Πανελλήνιες και με αυτό τον τρόπο ένα από τα όνειρά του έγινε πραγματικότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εξαιρετικά απαιτητικά σε επίπεδο διδακτικής ύλης, όμως τελικά φαίνεται πως όποιος προσπαθεί και βάζει στόχους, στο τέλος τα καταφέρνει. Οι θυσίες τόσο των γονέων Ναταλίας και Βαγγέλη, όσο και του νεαρού Άγγελου έπιασαν τόπο και έτσι η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα τον βρει στο ΠΑ.ΠΕΙ. όπου από εκεί θα ξεκινήσει την φοιτητική ζωή του. 

DSC02474 1
Στη φωτό ο υιός της Ναταλίας Ρίζου, Άγγελος, (δεύτερος από αριστερά) κατά την διάρκεια της πρόσφατης τελετής αποφοίτησης από το ΓΕΛ Αγίου Στεφάνου

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΠΑ.ΠΕΙ.) είναι Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα που εδρεύει στον Πειραιά, στη διασταύρωση των οδών Καραολή & Δημητρίου και Δεληγιώργη. Ο Πρύτανης, ΜΙχάλης Σφακιανάκης, στο μήνυμά του στην επίσημη σελίδα του Πανεπιστημίου λέει τα εξής:

"Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς είναι ένα σύγχρονο, καινοτόμο, διεθνώς αναγνωρισμένο κορυφαίο πανεπιστήμιο, καθοδηγούμενο από τη δέσμευσή του για αριστεία στην εκπαίδευση και στην έρευνα. Σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας του το Πανεπιστήμιο Πειραιώς έχει συμβάλει ουσιαστικά στην καλλιέργεια και εδραίωση των επιστημών που θεραπεύει, τόσο σε ερευνητικό επίπεδο, όσο και με την παραγωγή επιστημόνων που στελεχώνουν τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της πατρίδας μας καθώς και διεθνώς.

Το Πανεπιστήμιο

Με γνώμονα την αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα και με την ανάπτυξη διεθνών στρατηγικών συνεργασιών συμβάλλει σημαντικά στην παραγωγή, οργάνωση και διάχυση της γνώσης. Συμβάλλει στη δημιουργία ηγετών που χαρακτηρίζονται από την ικανότητα να προάγουν τον άνθρωπο, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η καλλιέργεια μιας κουλτούρας αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης και ακαδημαϊκής ελευθερίας, η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα, να πραγματωθούν οι δυνατότητες και να επιτευχθεί η καινοτομία αποτελούν κεντρικούς πυλώνες του Πανεπιστημίου μας. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες όλων και με τη σκέψη στραμμένη σταθερά προς τα εμπρός, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να σχεδιάσουμε μαζί και να υλοποιήσουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης για το Πανεπιστήμιο, την Επιστήμη και την Κοινωνία. Η Πρυτανική Αρχή δεσμεύεται ως προς την αξία της ακαδημαϊκής ηθικής που αφορά στον πυρήνα της αρχής της αμεροληψίας κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Η αποστολή

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει ως βασική αρχή το “δημιουργώντας και αναπτύσσοντας μαζί” για να εκπαιδεύσει διεθνώς ικανά και με αυτοπεποίθηση άτομα που προάγουν και προωθούν τη γνώση μέσω της καινοτόμου διεπιστημονικής έρευνας. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε ταλέντα με παγκόσμιο όραμα, ηθικό έρεισμα, καινοτόμο πνεύμα και πρακτικές ικανότητες για να ανταποκριθούμε στις μελλοντικές προκλήσεις της κοινωνίας και να επιτύχουμε τις βασικές αξίες του πανεπιστημίου σε αρμονία με τα διεθνή πρότυπα."

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.