Ομόνοια | Σοκαριστικό περιστατικό απαγωγής και κακοποίησης – Την βρήκαν γυμνή, δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη

Ομόνοια | Σοκαριστικό περιστατικό απαγωγής και κακοποίησης – Την βρήκαν γυμνή, δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν μπροστα σε ένα αδιανόητο περιστατικό βίας όταν άκουσαν τις κραυγές μιας γυναίκας για βοήθεια από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ομόνοια. Η γυναίκα, θύμα βιασμού και κακοποίησης, ήταν δεμένη χειροπόδαρα και σοβαρά τραυματισμένη. Ο δράστης είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Το περιστατικό ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 27 Μαΐου 2024, όταν η 33χρονη Αλβανίδα γνώρισε τον 27χρονο φερόμενο δράστη. Εκείνος την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια, όπου τη βίασε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα. Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμόταν τίποτα από ένα σημείο και μετά. Ξύπνησε ώρες αργότερα δεμένη σε ένα κρεβάτι, σοβαρά κακοποιημένη.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί για βοήθεια και οι αστυνομικοί, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, άκουσαν τις φωνές της. Μπήκαν στο κτίριο, έσπασαν μια κλειδωμένη πόρτα και την εντόπισαν αιμόφυρτη, χτυπημένη και δεμένη στο κρεβάτι, έχοντας δεχτεί και μαχαιριά στον μηρό.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο δράστης, ένας 27χρονος Παλαιστίνιος, είχε συλληφθεί νωρίτερα για άλλο αδίκημα. Το μεσημέρι της Δευτέρας τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Ομόνοια, όπου βρέθηκε να έχει μαζί του ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Αμέσως συνελλήφθει από την αστυνομία.

Όταν η γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της, αναγνώρισε αμέσως τον βασανιστή της. Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία». Ο 27χρονος Παλαιστίνιος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, βιασμό και παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.