Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον Πιτ Σίγκερ στην ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν, 'Complete Unknown

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον Πιτ Σίγκερ στην ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν, 'Complete Unknown

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον τραγουδιστή της φολκ μουσικής, Πιτ Σίγκερ, στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν με τίτλο "Complete Unknown". Η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Deadline μετά την προβολή της νέας ταινίας του σκηνοθέτη, Τζέιμς Μάνγκολντ, με τίτλο "Indiana Jones and the Dial of Destiny", στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Πιτ Σίγκερ, γνωστός ως η "φωνή" των εργατών, είχε σημαντική επίδραση στον Ντίλαν τόσο στον μουσικό χώρο όσο και ως ακτιβιστής για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Ως υποστηρικτής των μειονοτήτων στην αμερικανική κοινωνία, τραγούδησε για την υπεράσπιση των φτωχών και των καταπιεσμένων. Ο Σίγκερ ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που βοήθησαν τον Ντίλαν στην καριέρα του, επιτρέποντάς του να κάνει το ντεμπούτο του άλμπουμ με την Columbia Records και προσκαλώντας τον να εμφανιστεί στο Newport Folk Festival. Η ταινία "Complete Unknown" θα καταγράψει την πρώιμη καριέρα του Ντίλαν έως την άφιξή του στη Νέα Υόρκη. 

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν και πρόκειται επίσης να τραγουδήσει. Η Μόνικα Μπάρμπαρο θα ενσαρκώσει την Τζόαν Μπαέζ μία από πρώτες σημαντικές τραγουδίστριες που ηχογράφησε τραγούδια του Μπομ Ντίλαν στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.