Μαίρη Βυτινάρος | Αντέδρασε στον αέρα με την ερώτηση για το κοκορέτσι - “Βρωμάει, μην μου το ξαναπείς, ευχαριστώ”

Μαίρη Βυτινάρος | Αντέδρασε στον αέρα με την ερώτηση για το κοκορέτσι - “Βρωμάει, μην μου το ξαναπείς, ευχαριστώ”

Την Μαίρη Βυτινάρος συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν της σχεδιάστριας Themis Z. Το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον και το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το χειρότερο ελληνικό φαγητό που έχει δοκιμάσει.

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα με δείτε σε κάποιο τηλεοπτικό project, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου είναι η αλήθεια. Μου άρεσε που έκανα το GNTM, ήταν πάρα πολύ ωραίο, οπότε θα μπορούσα να κάνω κάτι στη μόδα ή και κάτι εντελώς διαφορετικό», δηλώνει η Μαίρη Βυτινάρος.

«Μιλάω για διάφορα πράγματα. Θα μπορούσα να κάνω ένα κομμάτι σε ένα πρωινό, όπως μόδα, εκδρομές, ταξίδια ή φαγητό. Το Shopping Star δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει ότι πάει πάρα πολύ καλά», απαντά σε σχετική ερώτηση το μοντέλο.

«Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα δοκίμασα κοκορέτσι και δεν μου άρεσε καθόλου. Μυρίζει πολύ και δεν το είχα ξανακούσει. Ξέρω πώς φτιάχνεται, μη μου ξαναπείς, ευχαριστώ», παραδέχεται η Μαίρη Βυτινάρος.

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν με φλερτάρουν οι άντρες αλλά δεν συμβαίνει τόσο πολύ. Δεν νιώθω πιεσμένη να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαίρη Βυτινάρος.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.