Ενοχλημένη η Άννα Πρέλεβιτς για κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό που κυκλοφόρησαν

Ενοχλημένη η Άννα Πρέλεβιτς για κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό που κυκλοφόρησαν

Η Άννα Πρέλεβιτς, μιλώντας στην εκπομπή "Happy Day", αναφέρθηκε στον πρώτο χρόνο του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό. Επιπλέον, εξέφρασε την ενόχλησή της για τη δημοσίευση φωτογραφιών της από παραλία, υπογραμμίζοντας την ενόχλησή της για την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της.

«Ο Νικήτας είναι και ο καλύτερός μου φίλος, οπότε του τα λέω όλα. Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο άντρας μου, οπότε δε μπορώ να έχω κανένα μυστικό από εκείνον. Είμαστε πολύ καλά, ερωτευμένοι, οπότε όλα κυλάνε νεράκι. Κλείσαμε και έναν χρόνο έγγαμου βίου. Χαίρομαι πολύ, γι’ αυτό το λέω. Πέρασε πολύ γρήγορα αυτός ο χρόνος, είναι σημαντικό, απλά φαντάζομαι ότι στα 10-20 χρόνια θέλει περισσότερη δουλειά. Συγκινούμαι γιατί νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο και που ταιριάξαμε τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας μετά τον γάμο, απλά χαίρομαι που τον συστήνω και λέω “ο σύζυγός μου”, Καμιά φορά μου ξεφεύγει και λέω, “το αγόρι μου” ή λέω, “με περιμένει το αγόρι μου”. Αλλά, είναι ωραίο κι αυτό, να συνεχίζεις να τον βλέπεις σαν το αγόρι σου. Μου αρέσει όταν λέω, “σύζυγος”. Χαίρομαι πολύ», είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς για τον σύζυγό της.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες της με μαγιό από παραλία της Αττικής, που κυκλοφόρησαν, η Άννα Πρέλεβιτς είπε: «Δε μου άρεσε που με έβγαλαν παπαρατσίστικες φωτογραφίες με μαγιό. Ειδικά με μαγιό. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι λίγο απογοητεύτηκα. Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, για να έχω την ηρεμία μου και να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία – γιατί εμένα δε μου κάνουν ποτέ επεξεργασία – είπα “γιατί”. Πήγα κάπου να ηρεμήσω και τελικά κάποιος με έβγαζε φωτογραφίες. Με ενόχλησε αυτό».

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.