Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη | “Δεν συμφωνώ με όλα όσα δείχνει στα social, τον καταλαβαίνω και τον κόσμο”

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη | “Δεν συμφωνώ με όλα όσα δείχνει στα social, τον καταλαβαίνω και τον κόσμο”

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και την εμπειρία του ως πατέρας. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστή συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου, όπου σχολίασε το περιεχόμενο που δημοσιεύει στα social media η σύντροφός του, το οποίο συχνά προκαλεί αντιδράσεις. Παρά τις διαφωνίες του με ορισμένες από τις αναρτήσεις της, εξέφρασε την κατανόησή του για τις αντιδράσεις του κοινού.

«Και εγώ και η Ιωάννα είμαστε πάρα πολύ ενεργοί γονείς. Έχουμε το παιδί μας παντού μαζί. Στην αρχή τα έβλεπα όλα επικίνδυνα και ότι μπορεί να κάνουν κακό στο παιδί μου. Δεν ξέρω πως οι γονείς μας ήταν σε όλα τόσο κουλ. Μου πήρε καιρό να το διαχειριστώ. Τώρα, τι είναι σωστό και τι λάθος, ποιες αρχές είναι σωστές και ποιες όχι, είναι κάτι που θα φανεί στο τέλος», δηλώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Δεν συμφωνώ 100% με όλα όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω και τον κόσμο. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Από την άλλη, όταν έχεις μάθει την Ιωάννα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οτιδήποτε κάνει, δε μπορεί ξαφνικά να δείξει κάτι άλλο», απαντά σε σχετική ερώτηση για τη σύντροφό του.

«Της έχω πει κάποιες φορές να μη δείξει κάτι αλλά νομίζω είναι κακό αυτό, γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έτσι και μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία να τον αλλάξεις, και αυτός περνάει δύσκολα και εσύ», σημειώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.