Άρης Καβατζίκης για Γρηγόρη Αρναούτογλου | “Θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν άλλοι άνθρωποι”

Άρης Καβατζίκης για Γρηγόρη Αρναούτογλου | “Θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν άλλοι άνθρωποι”

Ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε ψυχαγωγικές εκπομπές, σχολιάζοντάς τες μαζί με τη Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της κατά την πρωινή εκπομπή της Παρασκευής (31/5). Εστίασε την προσοχή στην ανάγκη του ΑΝΤ1 να αναθέσει τρία διαφορετικά έργα στον γνωστό παρουσιαστή αντί να επικεντρωθεί μόνο σε αυτόν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα να αναδείξουν το ταλέντο τους.

«Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω με τα κανάλια και διαφωνώ και με τον Γρηγόρη σε αυτό το πράγμα, που ξέρει τη συμπάθεια που του έχουμε. Γιατί ένα κανάλι θα πρέπει να αξιοποιεί έναν παρουσιαστή σε τρία διαφορετικά projects ή ας πούμε τον Γιώργο (Λιάγκα) σε δύο διαφορετικά projects;», σχολίασε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Αποφασίζει το κανάλι κι όχι εγώ. Αν θεωρεί το κανάλι ότι έχει χώρο να κάνει δέκα εκπομπές, ας τις κάνει. Ο Γιώργος είναι μία χαρά και πολύ ωραίος στις συνεντεύξεις. Δεν έχω τέτοια θέματα, δεν με απασχολεί. Εμένα με απασχολεί πως θα είμαστε καλύτεροι… Σύγκριση να υπάρξει σε τι; Στο ποιος είναι καλύτερος; Δεν έχω να αποδείξω τίποτα»

«Μπορεί αυτό να είναι ένας μοχλός πίεσης για έναν παρουσιαστή. Δηλαδή αν σου πει το κανάλι «θα μείνεις του χρόνου;», να πεις «ναι αλλά θα μου δώσετε και ένα talk-show, γιατί αλλιώς θα πάω αλλού». Μιλάμε τώρα για τα μεγάλα ονόματα», συνέχισε ο Άρης Καβατζίκης.

«Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; Είναι τελικά καλό να καταναλώνει τόση ενέργεια και χρόνο να κάνει δύο και τρεις εκπομπές, ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν άλλοι άνθρωποι; Μπορεί να σκίζουν αυτά που κάνει αλλά λέει και ο ίδιος ότι δεν έχει και χρόνο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Άρης Καβατζίκης.

 

 
 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.